Boekhandel Limerick : verruim(t) uw blik !

Boekhandel Limerick is een ECHT onafhankelijke boekhandel met de focus op kwaliteit en verdieping.

Boekhandel Limerick staat voor een breed aanbod Nederlandstalige literatuur in al haar vormen, de beste literatuur uit de rest van de wereld, nostalgische & hedendaagse kinderboeken, beschouwelijke werken binnen de filosofie, psychologie, wetenschap en een brok geschiedenis, actualiteit alsook poëzie!

Leest u liever in de taal van Shakespeare, Molière, Goethe of zelfs Strindberg? Ook dan zal boekhandel Limerick u niet teleurstellen! Niet alleen hebben we een groot aanbod in de respectieve talen op voorraad, alle niet-aanwezige boeken kunnen door ons snel en op de meest voordelige manier besteld worden. U kan daarvoor onze bestelpagina gebruiken of mailen naar limerick@skynet.be

Persoonlijke service blijft onze grootste troef en prioriteit!

Koop online een cadeaubon van Boekhandel Limerick

U hebt snel nog een cadeaubon nodig maar geraakt niet tijdig in de winkel, koop dan vanaf nu uw cadeaubon van Boekhandel Limerick via volgende link:

http://tadabon.be/gent/boekhandel-limerick

Boekhandel Limerick organiseert regelmatig boekvoorstellingen, auteurslezingen en literaire activiteiten. Schrijf U in voor onze nieuwsbrief via deze link !

Sinds 03/09/2013 herbergen wij met de grootste zorg de vermaarde collectie schrijfmachines van Willem Frederik Hermans. U kan deze vrij komen bezoeken tijdens de openingsuren! 

Kortingbeleid: er wordt NOOIT korting gegeven op boekenbonnen, solden & wens-of postkaarten.

Welkom!!!

Laatste blogbericht: WIJ, HET SCHUIM van Caro Van Thuyne door Sélin Van Laethem

caro-van-thuyne-wij-het-schuim.jpg

Toen ik Wij, het schuim van Caro Van Thuyne opensloeg werd ik meteen naar een ander tijdperk gekatapulteerd. De inhoudstafel of hoe de auteur het noemt -Lyrics- bestaat uit een Side A en Side B met als kers op de taart een Bonus track zoals je ze alleen maar vindt op de cassetjes van vorige eeuw.

 

Volgens mij is het boek zeer moeilijk samen te vatten. In elk hoofdstuk staat een ander personage centraal met een eigen verhaal. Telkens komt iemand aan het woord die toch net dat tikkeltje anders is. Op het eerste gezicht hebben ze niets met elkaar te maken maar verrassend genoeg worden ze toch met elkaar vervlochten. Af en toe bladerde ik terug in het boek om de verbanden te ontdekken. De rode draad tussen de schijnbare kortverhalen is loslaten en hoe men daarmee omgaat. Maar zoals Van Thuyne het zelf zegt: “Het is mijn diepgevoelde mening, (…) dat wat de Schrijver ook poogde te spinnen en weven, de Lezer daarin mag vinden wat hij nodig heeft, …”

Lees meer ...

Zaterdag 15 Juni 2019

Categorie:  Nederlands

Laatste nieuws

Actie prentenboek
Donderdag 27 Februari 2020Actie prentenboek