Feestelijke boekpresentatie Het meisje en de dood van Maxim Gorki @Boekhandel Limerick
Woensdag 18 September 2019 - 19:00

gorki.png

Bij deze willen we jullie uitnodigen op de boekvoorstelling van

HET MEISJE EN DE DOOD

Een episch gedicht van Maxim Gorki, voor het eerst vertaald in het Nederlands en van illustraties voorzien door Koenraad Tinel, eerste druk op 200 genummerde exemplaren.

De voorstelling vindt plaats in Boekhandel Limerick, Koningin Elisabethlaan 142 9000 Gent (vlakbij het Sint-Pietersstation) op Woensdag 18 september om 19u. 

Het zou fijn zijn mocht u uw aanwezigheid vooraf bevestigen op herwig.deweerdt@icloud.com. Of op Limerick boekhandel           limerick@skynet.be of via het onderstaand formulier! 

GRATIS TOEGANG! Augustijn achteraf inbegrepen.

Maxim Gorki (1868 - 1934) is één der groten uit de Russische Literatuur. Zijn romans, novelles en toneelstukken werden alom vertaald en vertoond. ‘Het Meisje en de Dood’ verschijnt voor het eerst in het Nederlands. 

Koenraad Tinel (° 1934) is één van onze grootste nog levende plastische kunstenaars. Zijn beeldhouwwerken, tekeningen en performances worden lovend onthaald in binnen- en buitenland. Hij maakte de illustraties voor dit boek. 

URBI et ORBI is een niet-commerciële uitgeverij. Zij zetten boeken op de wereld om mensen te verrassen, te ontroeren, te troosten.

Hartelijk welkom !

Schrijf hier in

Inschrijven mogelijk tot:
Woensdag 18 September 2019 - 15:30