Boekhandel Limerick : verruim(t) uw blik !

Boekhandel Limerick is een onafhankelijke boekhandel met de focus op kwaliteit en verdieping.

Boekhandel Limerick staat voor een breed aanbod Nederlandstalige literatuur in al haar vormen, de beste literatuur uit de rest van de wereld, nostalgische & hedendaagse kinderboeken, beschouwelijke werken binnen de filosofie, psychologie, wetenschap en een brok geschiedenis, actualiteit alsook poëzie!

Leest u liever in de taal van Shakespeare, Molière, Goethe of zelfs Strindberg? Ook dan zal boekhandel Limerick u niet teleurstellen! Niet alleen hebben we een groot aanbod in de respectieve talen op voorraad, alle niet-aanwezige boeken kunnen door ons snel en op de meest voordelige manier besteld worden. U kan daarvoor onze bestelpagina gebruiken of mailen naar limerick@skynet.be

Ons aanbod Zweedse Literatuur en ook Psychoanalyse kan u raadplegen en kopen via onze webshop -knop!!!

Persoonlijke service blijft onze grootste troef en prioriteit!

Koop online een cadeaubon van Boekhandel Limerick

U hebt snel nog een cadeaubon nodig maar geraakt niet tijdig in de winkel, koop dan vanaf nu uw cadeaubon van Boekhandel Limerick via volgende link:

http://tadabon.be/gent/boekhandel-limerick

Boekhandel Limerick organiseert regelmatig boekvoorstellingen, auteurslezingen en literaire activiteiten. Schrijf U in voor onze nieuwsbrief via deze link !

Sinds 03/09/2013 herbergen wij met de grootste zorg de vermaarde collectie schrijfmachines van Willem Frederik Hermans. U kan deze vrij komen bezoeken tijdens de openingsuren! 

Boekhandel Limerick is lid van Confituur, een kleurrijk verbond van onafhankelijke boekhandels. 

Welkom!!!

Laatste blogbericht: Interview met Marek Sindelka door Guus Bauer

sindelkacover.jpg

De Tsjechische schrijver Marek Šindelka (1984) heeft met Anna in kaart gebracht een boek geschreven dat de zenuw van deze tijd heel scherp weet te raken. 

‘Toen ik de eerste versie van Anna in kaart gebracht klaar had, wilde ik het boek eigenlijk Het lichaam noemen, omdat de tekst heel erg gefocust is op de beleving van het lichaam van de personages. Ze voelen zich erin thuis of juist helemaal niet. Het eerste idee was om een verhaal te schrijven over een jonge vrouw die zich verloren voelde in ‘haar vlees’. De maatschappij fungeert als een soort broedmachine, schotelt een ideaal beeld voor. Tegelijkertijd – en dat zorgt voor een vreemde spanning – staat daar de mens tegenover, het organische materiaal dat op allerlei, vrij basale wijzen dient te worden verzorgd. 

 

Lees meer ...

Donderdag 16 Februari 2017

Categorie:  Nederlands

Volgende activiteit

Duo Boekvoorstelling Bontenakel/Van Mierlo
Maandag 6 Maart 2017 20:00Duo Boekvoorstelling Bontenakel/Van Mierlo

Laatste nieuws

CADEAUBON ONLINE
Vrijdag 12 December 2014CADEAUBON ONLINE