Boekhandel Limerick : verruim(t) uw blik !

Boekhandel Limerick is een onafhankelijke boekhandel met de focus op kwaliteit en verdieping.

Boekhandel Limerick staat voor een breed aanbod Nederlandstalige literatuur in al haar vormen, de beste literatuur uit de rest van de wereld, nostalgische & hedendaagse kinderboeken, beschouwelijke werken binnen de filosofie, psychologie, wetenschap en een brok geschiedenis, actualiteit alsook poëzie!

Leest u liever in de taal van Shakespeare, Molière, Goethe of zelfs Strindberg? Ook dan zal boekhandel Limerick u niet teleurstellen! Niet alleen hebben we een groot aanbod in de respectieve talen op voorraad, alle niet-aanwezige boeken kunnen door ons snel en op de meest voordelige manier besteld worden. U kan daarvoor onze bestelpagina gebruiken of mailen naar limerick@skynet.be

Persoonlijke service blijft onze grootste troef en prioriteit!

Koop online een cadeaubon van Boekhandel Limerick

U hebt snel nog een cadeaubon nodig maar geraakt niet tijdig in de winkel, koop dan vanaf nu uw cadeaubon van Boekhandel Limerick via volgende link:

http://tadabon.be/gent/boekhandel-limerick

Boekhandel Limerick organiseert regelmatig boekvoorstellingen, auteurslezingen en literaire activiteiten. Schrijf U in voor onze nieuwsbrief via deze link !

Sinds 03/09/2013 herbergen wij met de grootste zorg de vermaarde collectie schrijfmachines van Willem Frederik Hermans. U kan deze vrij komen bezoeken tijdens de openingsuren! 

Kortingbeleid: er wordt NOOIT korting gegeven op boekenbonnen, solden & wens-of postkaarten.

Welkom!!!

Laatste blogbericht: WERK WERK WERK van Christophe Van Gerrewey

werk.jpg

Christophe Van Gerrewey, WERK WERK WERK 

“Het leven is meestal iets tussen geluk en ellende in.”

Zondag, 24 september, 11 uur. Boekhandel De Limerick is afgeladen vol voor de presentatie van ‘Werk Werk Werk’, de nieuwste roman van Christophe Van Gerrewey. Gert Brouns glundert, uitgever Harold Polis introduceert met een spitse, schijnbaar geïmproviseerde speech, Jozefien Van Beek interviewt.

Of Van Gerrewey, zoals Polis beweert, “de Vlaamse Montaigne” is zou ik niet kunnen zeggen – daarvoor zou ik eerst Montaigne moeten lezen (en de aandrang om dàt te gaan doen is klein), en allicht is de vergelijking vooral een fraaie hyperbool. Maar dat Van Gerrewey een denker is, iemand die de controverse niet schuwt en durft ingaan tegen trends en hypes, weten we al lang: zie zijn polemiek met Marnix Peeters over diens ‘Natte dozen’, zijn kritische bedenkingen bij o.a. Griet Op de Beeck en Lize Spit, enz.

 ( Bespreking van Guido Van Wambeke, met toestemming geplaatst, waarvoor dank! )

Lees meer ...

Woensdag 4 Oktober 2017

Categorie:  Nederlands

Volgende activiteit

Laatste nieuws

CADEAUBON ONLINE
Vrijdag 12 December 2014CADEAUBON ONLINE