Boekhandel Limerick : verruim(t) uw blik !

Boekhandel Limerick is een onafhankelijke boekhandel met de focus op kwaliteit en verdieping.

Boekhandel Limerick staat voor een breed aanbod Nederlandstalige literatuur in al haar vormen, de beste literatuur uit de rest van de wereld, nostalgische & hedendaagse kinderboeken, beschouwelijke werken binnen de filosofie, psychologie, wetenschap en een brok geschiedenis, actualiteit alsook poëzie!

Leest u liever in de taal van Shakespeare, Molière, Goethe of zelfs Strindberg? Ook dan zal boekhandel Limerick u niet teleurstellen! Niet alleen hebben we een groot aanbod in de respectieve talen op voorraad, alle niet-aanwezige boeken kunnen door ons snel en op de meest voordelige manier besteld worden. U kan daarvoor onze bestelpagina gebruiken of mailen naar limerick@skynet.be

Ons aanbod Zweedse Literatuur en ook Psychoanalyse kan u raadplegen en kopen via onze webshop -knop!!!

Persoonlijke service blijft onze grootste troef en prioriteit!

Koop online een cadeaubon van Boekhandel Limerick

U hebt snel nog een cadeaubon nodig maar geraakt niet tijdig in de winkel, koop dan vanaf nu uw cadeaubon van Boekhandel Limerick via volgende link:

http://tadabon.be/gent/boekhandel-limerick

Boekhandel Limerick organiseert regelmatig boekvoorstellingen, auteurslezingen en literaire activiteiten. Schrijf U in voor onze nieuwsbrief via deze link !

Sinds 03/09/2013 herbergen wij met de grootste zorg de vermaarde collectie schrijfmachines van Willem Frederik Hermans. U kan deze vrij komen bezoeken tijdens de openingsuren! 

Boekhandel Limerick is lid van Confituur, een kleurrijk verbond van onafhankelijke boekhandels. 

Welkom!!!

Laatste blogbericht: DE HEMELSE TAFEL van Donald Ray Pollock

pollock.png

NIEUWE ROMAN VAN DE BESTE SCHRIJVER TER WERELD

De roman De hemelse tafel, het derde boek van Donald Ray Pollock, de meester van de hillbilly gothic, is opnieuw een loepzuiver en knalhard schot in de roos.

 

Lees meer ...

Woensdag 18 Januari 2017

Categorie:  Nederlands

Laatste nieuws

CADEAUBON ONLINE
Vrijdag 12 December 2014CADEAUBON ONLINE