Boekhandel Limerick : verruim(t) uw blik !

Boekhandel Limerick is een onafhankelijke boekhandel met de focus op kwaliteit en verdieping.

Boekhandel Limerick staat voor een breed aanbod Nederlandstalige literatuur in al haar vormen, de beste literatuur uit de rest van de wereld, nostalgische & hedendaagse kinderboeken, beschouwelijke werken binnen de filosofie, psychologie, wetenschap en een brok geschiedenis, actualiteit alsook poëzie!

Leest u liever in de taal van Shakespeare, Molière, Goethe of zelfs Strindberg? Ook dan zal boekhandel Limerick u niet teleurstellen! Niet alleen hebben we een groot aanbod in de respectieve talen op voorraad, alle niet-aanwezige boeken kunnen door ons snel en op de meest voordelige manier besteld worden. U kan daarvoor onze bestelpagina gebruiken of mailen naar limerick@skynet.be

Ons aanbod Zweedse Literatuur en ook Psychoanalyse kan u raadplegen en kopen via onze webshop -knop!!!

Persoonlijke service blijft onze grootste troef en prioriteit!

Koop online een cadeaubon van Boekhandel Limerick

U hebt snel nog een cadeaubon nodig maar geraakt niet tijdig in de winkel, koop dan vanaf nu uw cadeaubon van Boekhandel Limerick via volgende link:

http://tadabon.be/gent/boekhandel-limerick

Boekhandel Limerick organiseert regelmatig boekvoorstellingen, auteurslezingen en literaire activiteiten. Schrijf U in voor onze nieuwsbrief via deze link !

Sinds 03/09/2013 herbergen wij met de grootste zorg de vermaarde collectie schrijfmachines van Willem Frederik Hermans. U kan deze vrij komen bezoeken tijdens de openingsuren! 

Boekhandel Limerick is lid van Confituur, een kleurrijk verbond van onafhankelijke boekhandels. 

Welkom!!!

Laatste blogbericht: IN DE WERELD van Robert Anker

indewereldblog.jpg

Leven is beweging, aangrijpende laatste roman van Robert Anker

In de laatste roman van de vrijdag 20 januari op zeventigjarige leeftijd overleden Robert Anker wordt in de pakweg eerste honderd bladzijden ervan afscheid genomen van het leven, waarna dat leven zo’n driehonderd bladzijden lang in alle toonaarden wordt bezongen. Vervolgens moet datzelfde leven het uiteindelijk toch afleggen in een aangrijpende epiloog, waarin een bijna zeventigjarige terugblikt: ‘Zelf ben ik ook bijna voorbij: over een maand word ik zeventig, ik bevind mij in de antichambre van de dood die mij elk moment binnen kan roepen […].’

 

Lees meer ...

Vrijdag 10 Februari 2017

Categorie:  Nederlands

Volgende activiteit

Boekvoorstelling DE WAREN van Daniël Rovers
Woensdag 22 Februari 2017 20:00Boekvoorstelling DE WAREN van Daniël Rovers

Laatste nieuws

CADEAUBON ONLINE
Vrijdag 12 December 2014CADEAUBON ONLINE